Diperakui Oleh:

Adakah Masalah Kulit Muka Anda Tidak Dapat Diselesaikan Oleh Kebanyakan Krim Kecantikkan Lain Seperti:

   Memiliki kulit muka berminyak

   Kulit muka berparut

   Tona kulit tidak sekata

   Muka berjerawat dan berjeragat

   Kulit muka kering

   Kulit kelihatan tidak sihat dan kusam

   Memiliki kulit muka berminyak

   Kulit muka berparut

   Tona kulit tidak sekata

   Muka berjerawat dan berjeragat

   Kulit muka kering

   Kulit kelihatan tidak sihat dan kusam

Akibatnya:

• Terpaksa make up tebal-tebal sebab nak tutup parut jerawat

• Lambat keluar rumah sebab makeup ambil masa lama

• Muka terasa berat sebab makeup tebal seinci

• Makeup breakout sebab kulit muka kering

• Kawan nak ajak selfie pun malu-malu sebab kulit muka tak cantik

Nak Tak Kalau..

   Tak makeup pun dah cantik sebab dah pakai serum yang merawat kulit dari dalam

   Nak keluar atau pergi kerja pun cepat sebab dah tak payah nak makeup tebal-tebal

   Tak lagi mengelak bila ajak selfie sebab muka dah flawless dari kawan yang ajak selfie

   Selalu dapat pujian sebab kulit muka cantik

   Dah tak payah pening guna filter apabila selfie dan upload gambar

Jangan Hanya Bermimpi Untuk Kulit Cantik Kalau Tidak Buat Apa!

Nak hilang jerawat. Macam mana nak buat?

Dah penat dan kecewa betapa sukarnya untuk mendapatkan Skincare yang sesuai untuk kulit muka?

Kini dah tak perlu risau lagi. Perkenalkan..

Bougas Beauty Serum

Bougas Beauty Serum adalah serum muka berasaskan air dan dirumuskan daripada estrak tumbuhan dan bahan kimia yang telah diuji oleh SIRIM dan halal yang diperakui oleh JAKIM. Bougas Beauty Advance Serum memberi tumpuan kepada merawat kulit, tertamanya jerawat, parut jerawat dan kulit kusam!

Dapatkan kulit yang anda mahukan dengan hanya 3 titik!

Advance Serum

Kebaikan Bougas Beauty Serum

 Merawat kulit sensitif

  Merawat kulit tersalah produk

  Kawalan kulit berminyak

  Melembapkan kulit kering

  Meratakan tona warna kulit

  Memudarkan parut

  Merawat jerawat

  Menghilangkan bintik hitam

Advance Serum

Kebaikan Bougas Beauty Serum

 Merawat kulit sensitif

 Merawat kulit tersalah produk

 Kawalan kulit berminyak

 Melembapkan kulit kering

 Meratakan tona warna kulit

 Memudarkan parut

 Merawat jerawat

 Menghilangkan bintik hitam

Apa Kelebihan Bougas Beauty Serum Berbanding Produk Lain?

Sesuai untuk lelaki dan wanita

Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Mempunyai sijil halal JAKIM

Bebas bahan merbahaya

Extrak tumbuh tumbuhan

Memudarkan parut

Bertahan sehingga dua bulan

Kandungan Utama Bougas Beauty Advance Serum

Sakura Extract

Melembapkan kulit serta merawat kulit kusam untuk kulit lebih cantik dan sihat

Chinese Skullcap

Komponen utama dalam ubat herba untuk merawat kulit wajah eczema & jerawat

Creeping Rockfoil

Membantu mengecilkan atau mengurangkab liang pori di wajah

Peony Root Extract

Melembapkan kulit serta merawat kulit kusam untuk kulit lebih cantik dan sihat

Kandungan Lain:

Aqua (Distilled Water), Arbutin, Caprylyl Glycol, Nordihydroguaiaretic Acid, Oleanolic Acid, Fragrance, Peg 60 Hydrogenated Castor Oil, Glutathione, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hyaluronic Acid, Carbomer, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Citric Acid

Nak Kulit Cantik Tanpa Jerawat!

Tapi parut jerawat pun susah nak hilang. Macam mana nak buat?

Cara Penggunaan Bougas Beauty Advance Serum

1.

Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tiada sebarang kesan solekan yang tertinggal. Goncang botol serum setiap kali sebelum pakai.

2.

Letakkan serum ditapak tangan, sekurang kurangnya 1 pam.

2.

Letakkan serum ditapak tangan, sekurang kurangnya 1 pam.

3.

Ratakan di muka dengan gerakan ke atas. Bougas Beauty Advance digalakkan untuk dipakai 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur.

Contoh langkah-langkah penggunaan produk yang boleh dicuba adalah seperti berikut :

Jika ingin memakai serum bersama sama produk lain, pastikan langkah langkah menggunakan produk adalah teratur.

Langkah 1

Cleanser    Serum    Moisturizer    Sunscreen

Langkah 2

Cleanser    Toner    Serum    Moisturizer    Sunscreen

Langkah 3

Cleanser    Toner    Serum    Sunscreen 

Langkah 4

Scrubs sekali ATAU dua kali seminggu

Apa kata pengguna Bougus Beauty Advance Serum?

Kepuasan pelanggan adalah matlamat kami

Berapa harga Bougas Beauty Advance Serum ni?

Z

Harga sangat – sangat murah berbanding kesan yang akan diperoleh hasilnya.

Z

Dah tak perlu booking spa untuk buat sulam bedak.

Z

Kini dengan harga bawah RM 100 je dah boleh dapat kulit yang flawless, bebas dari jerawat dan jeragat!

Harga Jualan

RM75 (Sebotol Serum)

Kos Penghantaran (bawah 500g)

–  RM8 ( Semenanjung )

–  RM12 ( Sabah / Sarawak )

Berdaftar KKM

NOT181001961K

“ Nak Kulit Flawless Jugak. Asyik tengok kulit orang lain je cantik ”

   Bahan-bahan yang mempunyai khasiat dan kelebihan tersendiri

   Packaging bertaraf antarabangsa untuk menjaga kualiti produk

   Selamat sebab ada kelulusan KKM & Brunei

Hubungi Kami :

© 2020 FUNTCLAN